Mesni izdelki – Štelcar

Subjekt Brigita Štelcar – Nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Naslov Kraljevci 29, 9244 Sv. Jurij ob Ščavnici
GSM 070 259 891 (Brigita)
E-mail [email protected]
Facebook Kmetija Štelcar Mesni izdelki

Kmetija Štelcar se nahaja v neposredni bližini znanega Blaguškega jezera in je le 8 minut oddaljena od avtocestnega priključka Grabonoš (Sv. Jurij ob Ščavnici) ter 8 minut od avtocestnega priključka Brengova (Cerkvenjak). Imajo dopolnilno dejavnost na kmetiji, kjer se ukvarjajo z vzrejo svojih prašičev in predelavo mesa v mesne izdelke. Njihove končne izdelke je mogoče kupiti v trgovinici kar na dvorišču njihove kmetije.

Svojim strankam ponujajo številne izdelke iz domačega mesa, kot so jih delali nekoč: ocvirke, svinjsko mast, sveže klobase, domače salame, meso iz tünke. V času novoletnih praznikov so na voljo tudi domači biftek, domače koline, svinjske polovice ter več vrst prekajenega mesa.

Nosilka dopolnilne dejavnosti je Brigita Štelcar. Za vzrejo živali na kmetiji je v glavnem odgovoren Edvard, pri čemer mu pomagajo tudi žena Brigita, hči Ines in hčerin fant Davorin. Brigita pa po drugi strani obvladuje predvsem prodajo izdelkov in izdeluje odlične mesne izdelke ter skrbi za »papirni« del poslovanja.