Z uporabo našega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali, razumete in se strinjate s piškotki in s Pogoji uporabe.

Mlečni izdelki - kmetija Šukar

Pisalo se je leto 2015, ko je Goran kot mladi prevzemnik vzel vajeti kmetije Šukar v svoje roke. Mlad, poln znanja in idej ter še vedno vedoželjen, je želel kmetijo ponesti na višjo raven.

Subjekt Goran Šukar – Nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
Naslov Bodonci 143, 9265 Bodonci
GSM 031 679 328 (Goran)
E-mail [email protected]

Tako so avgusta 2018 uresničili idejo, ki so jo imeli v mislih že dalj časa – izdelovati svoje, domače mlečne izdelke vrhunske kakovosti ter s tem izstopati iz povprečja, saj tovrstnih izdelkov v Prekmurju ni izdeloval še nihče. Postavili so manjši proizvodni obrat in prodajalno na lastnem dvorišču, kjer odprtih rok sprejmejo vsakega gosta.

Med njihovimi glavnimi izdelki so siri za žar različnih okusov, jogurti in skuta. V ponudbi imajo tudi bučno olje ter bučni namaz s česnom. V prihodnosti bodo svojo ponudbo razširili še na druge izdelke.

Da lahko govorimo o vrhunski kakovosti in domači hrani, priča dejstvo, da imajo 32 krav (z željo po povečanju na 42 glav živine), na kmetiji, v proizvodnji in trgovini pa sodeluje kar celotna družina.

Goran vodi poslovni vidik poslovanja, njegova partnerka Danijela proizvodni del in »papirologijo«, oba otroka pa sta v vsesplošno pomoč. Goranova mama z veseljem pomaga pri različnih opravilih in nasvetih glede receptur, na podlagi katerih potem nastanejo najboljši domači izdelki Kmetije Šukar.

Vas zanima, kako je potekala otvoritev Kmetije Šukar? Kliknite tukaj.